تغذیه

ارسال فایل:pdf

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید
پروتئین سویا

پروتئین سویا یک محصول خوراکی است که پروتئن آ ن خاصیت جایگزینی پروتئین
حیوانی را دارد .
پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسکویت سازي ، شیرینی سازي و مصارف
گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز بر اهمیت ومیزان مصرف آن افزوده می
شود .
محصول : پروتئین سویا

دانلود - 6500 تومان

موضوعات مرتبط: علوم پزشکیتغذیه


تاريخ : يکشنبه 17 آبان 1394 | 12:27 | نویسنده : admin |

ارسال فایل: pdf

ايجاد صنايع غذايي و تبديلي در كشورهاي در حال توسعه موجب چند برابرشدن ارزش
افزوده محصولات كشاورزي است . ارزان بودن مواد خام ، ارزبري كم ، نيروي كار
ارزان ونياز به سرمايه كم همگي از جمله عواملي است كه ايجاد صنايع تبديلي توجيه
ذير مي نمايد وموجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات كشاورزي ميشود . ÷
ساختار اقتصادي ايران بگونه اي است كه بخش كشاورزي وصنايع تبديلي همواره از
جايگاه ويژه اي در فرايند توسعه اقتصاد ، اجتماعي وسياسي كشور برخوردا بوده است
امكانات بلقوه ، وسعت اراضي قابل كشت

دانلود - 8900 تومان

موضوعات مرتبط: علوم پزشکیتغذیه


تاريخ : يکشنبه 17 آبان 1394 | 12:27 | نویسنده : admin |

با مطالعه این مطلبب می توانید با روش تهیه ده ها نوع نوشییدنی خنک گیاهی آشنا شوید که سرشار از خواص گیاهی بوده و به خاطر طعم دلنشین خود مناسب تمام ذائقه ها می باشند. گیاهان به کار رفته در ساخت این نوشیدنی ها دارای قیمتی مناسب بوده و در دسترس همگان هستند.

دانلود - 10000 تومان

موضوعات مرتبط: علوم پزشکیتغذیه


تاريخ : يکشنبه 17 آبان 1394 | 12:26 | نویسنده : admin |
تبليغاتclose
فروشگاه فایل